stat counter
  • امروز : چهارشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 17 August - 2022

تیتر خبرها

جذب ۷۸ سرمایه گذار در شهرک های صنعتی قزوین استاندار قزوین: قهرمانان ورزشی به نسل جوان معرفی شوند ۴۸ گیت برای عبور زائران اربعین در مرز شلمچه آماده شد ترافیک پرحجم اما روان در معابر پایتخت/تغییر مسیر ناگهانی یکی از علل تصادفات است نگاه ویژه به دانش‌بنیان‌ها/ شناسایی ۵۰ شرکت مستعد دانش‌بنیان شدن پولشویی از طریق سایت دیوار با ترفند تبدیل وجه سرقتی به رمز ارز دستگیری ۳۰۴ نفر از اراذل و اوباش در تهران احتمال افزایش موارد ابتلا به کرونا در خوزستان وجود دارد نمایندگانی‌که در صف‌حمایت از رئیسی‌بودند امروز صدای‌شان بلندتر است رایزنی اتحادیه اروپابا آمریکا درباره پاسخ ایران تایید حکم دادخواهان سلامت در دادگاه تجدیدنظر جمهوری اسلامی ایران: آمریکا در صورت خروج از توافق، باید غرامت بدهد درخشش نماینده شهرداری کرمانشاه در کسب نائب قهرمانی هاکی ایران در آسیا اختصاص ۳۰ درصد بیلبوردهای شهری به موضوع «حجاب و عفاف» اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی به خوزستان نخستین دستگاه بومی «کارنده نیشکر» در خوزستان رونمایی شد اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در ایران شناسایی شد تورم فنلاند رکورد ۳۸ ساله را شکست فردا شب تکلیف برجام مشخص می‌شود خوراک نیروگاه‌های سوییسی نفتی می‌شود مذاکرات وین وقت تلف کردن است شاهد حذف سفره‌های مردم هستیم حمله روزنامه دولت به مجلس انقلابی پاسخ ایران به اتحادیه اروپا سازنده بود خودرو‌های قدیمی همچنان طرفدار دارند اگر ریگی به کفش ندارند! احمد فردید، متفکر بود یا فرصت‌طلب؟ نادیده‌گرفتن قانون منتهی به سلامت و زندگی مظلوم روتردام، یاغی تیم ملی بحران دانشجویان اژدهاشناسی قانون پارکینسون چیست تایید پیراهن‌های تیم ملی در جام جهانی اولین مدال شمشیربازی زنان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی/ بختی برنز گرفت راهیابی دو کماندار کامپوند به فینال کشورهای اسلامی بدهی هنگفت مالیاتی فدراسیون شطرنج بخاطر واردات کود، شکر و لپ‌تاپ در سال ۹۲! آنکارا و تل‌آویو در آستانه عادی سازی کامل روابط/فرود هواپیماهای اسرائیلی در ترکیه ظرف چند هفته پیکر مطهر شهید نیروی انتظامی در فهرج تشییع شد پوتین: غرب برای حفظ هژمونی،درگیری می‌سازد/شویگو: نیاز به استفاده ازسلاح هسته‌ای در اوکراین نیست نامه پرسپولیس به کارگزارش: فعلا کار نکنید! وبگاه‌های جعلی بانکداری اینترنتی در کمین کاربران/ سارقان کت شلواری در تهران دستگیر شدند کشف  محموله هزار و ۱۱۸ کیلوگرمی شیشه توسط گمرک/ رکورد بالاترین میزان کشف شیشه در گمرکات مرزی سارقان مسلح در کمتر از ۲۴ ساعت در پردیس بازداشت شدند انتقاد رئیس پلیس پایتخت از اهمال‌هایی که در تسهیل سرقت تأثیرگذار است شهادت مامور جان بر کف پلیس در جنوب کرمان کشف  محموله هزار و ۱۱۸ کیلوگرمی شیشه توسط گمرک/رکورد بالاترین میزان کشف شیشه در گمرکات مرزی کلاهبرداری سایبری از طریق دانلود فایل‌های مداحی در ماه محرم فرمانده انتظامی استان تهران: سارقان مسلح در کمتر از ۲۴ ساعت در پردیس بازداشت شدند آیین گرامیداشت روز خبرنگار در قزوین برگزار می شود معاون پارلمانی رییس جمهور: گشایش‌های فراوانی در دولت سیزدهم صورت گرفته است آغاز عملیات کشت پنج هزار هکتار نیشکر در هفت تپه

  • کد خبر : 441608
  • 11 تیر 1401 - 19:07
0

آیا شست‌وشوی مرغ بیماری‌زاست

آیا شست‌وشوی مرغ بیماری‌زاست

شست‌وشوی چیزهایی که نباید شسته شوند همیشه یک چالش است!

قلم | qalamna.ir :

روزنامه همشهری نوشت: «فرهنگ و عادت ما ایرانی‌ها با آب کشیدن هر چیزی پیوند دارد پس باید روشی پیدا کنیم که مشکل را حل کند. کارشناسان ایمنی مواد غذایی در کشورهای مختلف جهان، شستن گوشت خام اعم از چهارپایان و ماکیان، به خصوص مرغ را قبل از پخت توصیه نمی‌کنند زیرا وقتی این مواد غذایی را آبکشی می‌کنید، باکتری‌های سطحی آنها در آشپزخانه شما پخش می‌شوند.

تحقیقات نشان می‌دهد  با شستن گوشت قرمز یا مرغ در آب، باکتری‌ها تا حدود یک‌ متر در فضای محیطی پخش می‌شوند و روی میز، دیگر غذاها، حوله‌ها و حتی خود شما می‌نشینند. آلودگی آشپزخانه و اطراف سینک می‌تواند منجر به بیماری شود. محققان دانشگاه درکسل نشان داده‌اند که بهتر است گوشت و مرغ را مستقیما از بسته‌بندی به تابه منتقل کنید، زیرا حرارت مورد نیاز برای پخت و پز، باکتری‌های موجود را از بین می‌برد.

تنها مورد مجاز استفاده از آب روی گوشت خام ماکیان وقتی است که پای نمک در میان باشد! نحوه به حداقل رساندن خطر آلودگی این باکتری‌ها این است که بعد از تمیزکردن سینک، ابتدا ظروف، آبچکان، حوله و اسکاچ، دستمال‌ها و سایر اشیاء را از اطراف ظرفشویی بردارید و اطراف سینک خود را با دستمال کاغذی بپوشانید. ظرفی که قرار است گوشت در آن پخته شود را به کنار ظرفشویی منتقل کنید تا همه چیز آماده باشد.

سینک را با آب سرد پر کنید و به آن نمک اضافه کنید. گوشت مرغ یا بوقلمون و … در آن قرار دهید و اجازه دهید در همین وضعیت بماند. برای آبکشی و جلوگیری از پاشیدن آب، شیر را به آرامی باز کنید. مطمئن شوید که آب چاهک سینک خارج می‌شود. گوشت سفید را بالا نگه دارید تا آب آن داخل سینک برود، سپس به آرامی به ظرف پخت منتقل کنید. حوله‌های کاغذی را بردارید، سینک و اطراف سینک را با آب گرم و صابون تمیز کنید و به پخت غذای خود ادامه دهید.

نکته جالب اینکه این علاوه بر یک روش بهداشتی، یک روش آشپزی ویژه هم هست! این کار باعث می‌شود پروتئین‌های گوشت شکسته شوند و در اثر پختن آب خود را از دست ندهند. نتیجه اینکه بعد از استفاده از آب نمک، مرغ‌ یا هر گوشت ماکیان دیگری که‌ دارید با آلودگی حداقلی، طعم و بافتی بهتر طبخ خواهد شد، می‌توانید با خیال راحت آن را گریل یا سرخ کنید، بپزید و از خوردن یک گوشت طعم‌دار با بافتی نرم لذت ببرید.»

انتهای پیام

هشتگ: , , , , ,

دیدگاه کاربران

ملاحظات ارسال دیدگاه
  • نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد.
  •  نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
 

استفاده از اخبار با ذکر منبع وبگاه خبری قلم مجاز است.

2011 - 2020 ©
Qalam News Agency qalamna.ir . All rights reserved