stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024
  • کد خبر : 138115
  • 31 خرداد 1399 - 12:50
5

ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح‌ها در موسسه صنایع غذایی

ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح‌ها در موسسه صنایع غذایی

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: به منظور تحقق جهش تولید در صنعت غذا، ارتقای سطح آمادگی فناوری (TRL) طرح‌های پژوهشی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می‌گیرد.

قلم | qalamna.ir :

ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده با اشاره به ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح‌های پژوهشی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، افزود: این امر از طریق انجام مطالعات تکمیلی بر روی ارتقای فناوری و صنعتی‌سازی با هدف کاهش ریسک سرمایه گذاری در صنعت غذا برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: TRL یک معیار جهانی برای ارزیابی سطح آمادگی فناوری است و از ایده تا مطالعات تولید انبوه را شامل می‌شود که به عنوان بسته فناوری یک دستاورد نوآورانه نیز مطرح است.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خاطر نشان کرد: فناوری‌هایی که دارای TRL بالا هستند، از زمان آغاز مالکیت بخش خصوصی می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد مرحله تولید و روانه بازار شوند.

بر اساس اعلام روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب‌زاده با بیان اینکه مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در قالب انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه، طرح‌های پژوهشی، خدمات فنی و مهندسی و خدمات آزمایشگاهی حمایت خوبی از فعالان صنعت غذا انجام می‌دهد، یادآور شد: این موسسه در سال ۱۳۹۹ با راه اندازی دفتر انتقال فناوری نسبت به ارتقای TRL طرح‌های پژوهشی، بازاریابی دستاوردهای پژوهشی و شناخت نیازهای صنعت اقدام کرده است.

انتهای پیام

هشتگ: , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.