به گفته عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش ، طی ماه های مهر و آبان سال ١٣٩٩ عامل پوسیدگی میوه های بادمجان در مزارع واقع در مناطق مختلف استان هرمزگان مشاهده و مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر آزاده گودرزی اظهار کرد: وقوع و شدت این بیماری طی سال جاری در مقایسه با سال های قبل از درصد بسیار بالاتری برخوردار است. بدیهی است که انجام اقدامات لازم جهت مدیریت صحیح این بیماری مستلزم شناسایی اولیه عامل یاعوامل بیمارگر است.
وی افزود: به همین منظور جداسازی عامل یا عوامل پوسیدگی میوه های بادمجان با استفاده از محیط های کشت عمومی و نیمه انتخابی توسط محقق بخش گیاه پزشکی در آزمایشگاه قارچ شناسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان در حال انجام است.
انتهای پیام/