stat counter
تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
  • کد خبر : 196656
  • 05 آذر 1399 - 13:11
0

عامل پوسیدگی میوه های بادمجان در هرمزگان شناسایی شد

عامل پوسیدگی میوه های بادمجان در هرمزگان شناسایی شد
هرمزگان/قلم- عامل پوسیدگی میوه های بادمجان در هرمزگان توسط محقق بخش گیاه پزشکی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان شناسایی شد.
قلم | qalamna.ir :

به گفته عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش ، طی ماه های مهر و آبان سال ١٣٩٩ عامل پوسیدگی میوه های بادمجان در مزارع  واقع در مناطق مختلف استان هرمزگان مشاهده و مورد بررسی قرار گرفت.

 دکتر آزاده گودرزی اظهار کرد: وقوع و شدت این بیماری طی سال جاری در مقایسه با سال های قبل از درصد بسیار بالاتری برخوردار است. بدیهی است که انجام اقدامات لازم جهت مدیریت صحیح این بیماری مستلزم شناسایی اولیه عامل یاعوامل بیمارگر است.

وی افزود: به همین منظور جداسازی عامل یا عوامل پوسیدگی میوه های بادمجان با استفاده از محیط های کشت عمومی و نیمه انتخابی توسط محقق بخش گیاه پزشکی در آزمایشگاه قارچ شناسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان در حال انجام است.  

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.